projectdoelen
Onderwijs

invoering

In een wereld die neigt naar verstedelijking, vormt ons leer- en vrijetijdscentrum in Thailand een baken voor het opnieuw verbinden van de mensheid met de natuurlijke essentie van voedselproductie. Getuige van een alarmerende kloof tussen mensen en de bronnen van hun levensonderhoud, probeert ons project deze kloof te overbruggen door individuen van alle leeftijden onder te dompelen in een holistische ervaring van de natuur. Met een specifieke focus op Thailand, waar aanzienlijke voedselverspilling en gevolgen voor het milieu blijven bestaan, wil ons initiatief deze problemen aanpakken door middel van onderwijs, recreatie en een diepgaande herverbinding met de aarde.

onze visie

Leren en studeren in onze academie Ons doel is om jonge mensen aan te trekken die in de panden van het project wonen en verblijven en werk dagelijks als leraar of instructeur. De kinderen en jongeren leren succesvol werken in de landbouw, fruitteelt of moestuinieren en vervolgens hun eigen gezonde natuurproducten bereiden begeleiding bij kooklessen. Iedereen krijgt de kans zijn talenten te ontwikkelen en voortdurend uit te breiden kennis.

Holistische gezondheid in actie:
educatieve reis

culinaire hoogstandjes

De kleintjes zullen leren een aantal dieetmaaltijden te bereiden, zoals gebakken rijst, kip, kommen met bananenblad, geheime recepten, pizza-loempia's, met een aantal stimulerende menu's.

Projectactiviteiten

Zaaien, verzorgen, oogsten, kruiden, planten, fruit, groenten, dagelijkse menubereiding, afvalscheiding, compostering, milieuvriendelijke praktijken.

Academie Leren

Jeugdontwikkeling, landbouw, fruitteelt, moestuinieren. Gezonde natuurproductbereiding, kooklessen, talentontwikkeling.

Sport

Diverse sportactiviteiten die bijdragen aan de goede groei en ontwikkeling van de gezondheid van het bewegingsapparaat van kinderen.

Beweging in de natuur

Het belang van beweging, dagelijkse beweging, spierversterking en tijd doorbrengen in de natuur.

Dieet voorkeuren

Vormgeven van de kindertijd, gewoonten en attitudes, levenslange retentie.

Kennis versterken

Op speciale leerstations houden de deelnemers zich bezig met de fijne kneepjes van het organiseren van accommodaties, het verbouwen en oogsten van landbouwproducten en het voorbereiden ervan. Deze activiteiten bevorderen waardevolle vaardigheden en leggen de basis voor een uitgebreide beroepsopleiding. De nieuw gegenereerde projectrollen worden voornamelijk vervuld door projectdeelnemers, waarbij theoretisch onderwijs wordt gecombineerd met praktijkgericht werk. Wij bieden ambitieuze jonge individuen onderwijsmogelijkheden, waardoor ze een carrière als onderwijzer of trainer kunnen nastreven.

voedingsdoelen op maat

Een individuele verandering van dieet doet precies dat: afhankelijk van persoonlijke voorkeuren varieert het welke voedingsmiddelen je vaker moet eten en welke minder vaak. Dit is het verschil met diëten: Er is geen constante calorietelling en geen geprefabriceerd menuplan, maar een richting van maart en vele mogelijkheden om uit te proberen. Dit is een belangrijk doel van ons centrum.

begin vroeg blijf gezond

Onze voedselvoorkeuren worden in de kindertijd vastgesteld en blijven ons hele leven bij. Ongezonde gewoonten in de vroege jaren kunnen de gezondheid tot ver na de kindertijd beïnvloeden. Om prioriteit te geven aan uw welzijn, is het nuttig om vroeg met gezonde praktijken te beginnen. Bovendien biedt de Thaise keuken, bekend om zijn geurige curries en unieke smaken, een heerlijke culinaire ervaring die onze kinderen onder ons zorgvuldige en speelse toezicht kunnen ontdekken.

Kindereducatie voor levenslange gezondheid

Wij begrijpen dat de basis voor een gezonde levensstijl al in de kindertijd wordt gelegd. Scholen dienen, naast gezinnen en vrije tijd, als cruciale omgevingen voor het bevorderen van levens- en gezondheidsvaardigheden. We erkennen de ongeëvenaarde effectiviteit van gezondheidsbevordering tijdens de kindertijd en adolescentie en streven ernaar positieve veranderingen in deze vormende levensfase te bewerkstelligen.