projectdoelen
sport

Sportprogramma

Wij werven jongeren die als trainer of coach de kinderen bij de sport betrekken activiteiten en hen te helpen genieten van sport en beweging.

Sport zal een belangrijke rol spelen in de verhoudingen van onze activiteiten die beweging bevorderen, net als wij hebben gezonde botten, spieren, pezen en fascia nodig voor een gezonde interactie functioneren van het bewegingsapparaat.

Ons doel is om jonge mensen aan te trekken die in de panden van het project wonen en verblijven en werk dagelijks als leraar of instructeur.

Iedereen krijgt de kans zijn talenten te ontwikkelen en voortdurend uit te breiden kennis.

Activiteiten

Het promoten van dagelijkse fysieke activiteit als een essentiële routine voor deelnemers, essentieel voor een goed functionerend metabolisme en spierkracht. Jonge rekruten dienen als trainers en moedigen kinderen aan om van sport te genieten.

fietsverhuur

Ga op een spannende fietsreis met ons kinderfietsprogramma! Dit programma is op maat gemaakt voor jonge fietsers en combineert het plezier van fietsen met essentiële veiligheidsvaardigheden. Onze ervaren instructeurs begeleiden kinderen door spannende routes, waarbij ze de liefde voor buitenactiviteiten bevorderen en tegelijkertijd een gezonde en actieve levensstijl bevorderen.

minigolf

Dompel uw kinderen onder in een gezondheidsbewuste minigolfervaring. Onze zorgvuldig ontworpen cursus combineert entertainment met fysieke activiteit, waardoor coördinatie en conditie worden bevorderd in een prachtige omgeving.

muur klimmen

Ons doel is om een unieke en plezierige ervaring te bieden, waarbij fysieke activiteit en welzijn worden bevorderd. De klimmuur biedt kinderen een leuke en uitdagende manier om aan lichaamsbeweging te doen, waardoor hun motorische vaardigheden, kracht en algehele gezondheid worden verbeterd.